Personlig og faglig udvikling med UpNextnetværk

Faglige og personlige netværk skaber nye muligheder, udvikling og transformation. At møde nye mennesker, opbygge nye relationer og have mulighed for at sparre med mennesker med samme interesser, er bevidsthedsudviklende og energigivende. At have og  kunne skabe gode relationer er afgørende for fremtidens udvikling – både organisatorisk, fagligt og personligt – og for sammenhængskraften.

UpNext netværk sætter rammen, som styrker dig både fagligt, personligt og relationelt. Altså netværk som både gør en forskel for dig og har væsentlig betydning for din arbejdsplads og dine omgivelser.

Vil du udvide potentialet i din virksomhed eller for dig personligt, så lad os sammen skabe fremtidens netværk.

1

Udviklingsnetværk, som er åbne netværk, hvor du møder andre med samme faglige ståsted

2

Network building, hvor vi opbygger netværk i samarbejde med virksomheder

UpNext udviklingsnetværk

Ønsker du at kombinere netværkets mange gevinster med en personlig, faglig og relationel udviklingsproces? UpNext udviklingsnetværk understøtter dig til at udvide dit potentiale og stå stærkt i din professionelle rolle.

UpNext udviklingsnetværk har et stærkt fundament i facilitering, ledelse, ejerledelse, HR samt karriererådgivning og er skabt i et tæt samarbejde med specialister indenfor f.eks. mellemledere, ejerledere, talentudvikling, iværksætteri og HR.

Find her det netværk, der kan støtte din fremtidige rejse med et bæredygtigt arbejdsliv. Hvis du ikke finder det rette netværk her endnu, så kontakt os og lad os sammen skabe det næste netværk.

Kontakt os for sparring om, hvordan UpNext udviklingsnetværk kan gøre en forskel for dig. 

Network Building

Vil du booste dit eksisterende netværk eller har du brug for hjælp til at opbygge et nyt netværk? tilbyder at samskabe dit netværk, og byder ind som netværksfacilitator og overordnet koordinator af program, setup og administration.

Network Building bygger på vores UpNext tilgang til netværk, med samskabelse, bæredygtighed og pay it forward som centrale omdrejningspunkter og fokus på at sætte aftryk både personligt, fagligt, relationelt og samfundsmæssigt.

Vi tror på, at vi skal styrke relationer på nye måder. Når du samler vigtige interessenter og samarbejdspartnere i et netværk giver du nyt liv til relationerne, det fælles sprog og den fælles forståelse. Det bidrager til optimering, effektivisering og innovation i organisationen. Et fælles sprog og en fælles retning er nødvendigt – både internt og eksternt – for at forblive attraktiv, bæredygtig og fremtidssikret som virksomhed eller organisation.

Netværk skaber synergi, energi og nye muligheder for at udvide potentialer og udleve sammenhængskraft – både professionelt og personligt.

Kontakt os for en snak om, hvordan UpNext Network Building kan styrke dig og din virksomhed. 

”Netværk er til for at spille dig go’.”

UpNext netværk styrker dig både fagligt, personligt og relationelt og giver dig mange fordele:

Virksomheder, der arbejder strategisk med netværk, står stærkere på parametre som innovation, ledelse, rekruttering og fremtidssikring. De træffer bevidste valg i fællesskab med andre og trykprøver ideer og tiltag før de implementerer. 

Netværk giver dig mulighed for at sparre med andre om emner og specialiseret viden, som der ikke er plads, tid eller kompetencer til i hverdagen. Det er et frirum til at tænke stort og afprøve nye ideer og tanker.

Job besættes stadig hovedsageligt gennem netværk. Derfor kan netværk både være det sted, hvor du finder nye kolleger og det sted, der åbner op for dine personlige fremtidige muligheder.

Nære faglige og personlige relationer kan skabe nye muligheder for dig og udvide dit potentiale. Erfaringen viser, at man i gode netværk hjælper hinanden, og dermed bidrager netværk både til din egen og andres succes.

Indkøbskurv