Human Relations og organisationsudvikling

God ledelse, stærke teams og organisering er afgørende for din virksomheds succes

– Konsulentydelser indenfor Hman relations

TIDENS LEDER SKABER SAMMENHÆNG

For at navigere i den kompleksitet, der ligger i at driveorganisationer i dag, stilles nogle helt nye krav til øget bevidsthed og opmærksomhed. Organisationer skal konstant arbejde med fundament, potentiale og sammenhængskraft. Netop dette omdrejningspunkt er essensen af den måde vi arbejder medhelheden indenfor ledelse, HR-discipliner og teamudvikling.

HR PROCESSER

Når de menneskelige relationer sættes i fokus – og skaber helhed.

Udbytte - med øget bevidsthed på Human Relations, vil organisationen:

En succesfuld virksomhed tænker helhedsorienteret med fokus på, at succes handler om mere end tal på bundlinjen, såsom kundetilfredshed, flow i organisationen, trivsel, lavt sygefravær ogmedarbejderomsætning, evne til at tænke nyt, ejerskab og følgeskab med udgangspunkt i medarbejdere, der er klar til omstilling og sammen løfte i flok.

Human Relations

Tidens organisationer skal kunne navigere på alle niveauer. Målet er at udvide perspektiver, bringe indsigter og udsigter. At kunne forholde sig til organisationens identitet, udfordringer og ressourcer. At kunne navigere i rollen som ansvarlig menneskelig relationsskaber. Uanset branche, produktlinie og mål, så det det stadig mennesket, der handler eller ”får til at ske”. (Robotter er også man-made). I UpNext forbinder den eksisterende Human Relations-viden med nyt paradigme forståelse og ny forskning i forhold tilnutidens og fremtidens behov samt omverdenens krav.

UpNext faciliterer den bevidsthed, de indsigter og de værktøjer, der skal til, for at du kan skabe det overblik og styrke de kompetencer, der gør din virksomhed/afdeling helhedsorienteret. Det handler om at skabe sammenhæng mellem det visionære, det kulturelle, detstrategiske, det taktiske og det operationelle niveau.

HR-konsulentydelser

Vi er facilitatorer ”to-the-bone”. Vi bygger vores arbejde på ”Både &”, som giver os både et hoved i himlen & benene solidt på jorden. Det holder vores hjerter varme & vores hoveder kolde i komplekse situationer.

Du møder konsulenter og undervisere med mange års erfaring med HR-værktøjskassen, som er parate til at indføre dig sikkert i de nye og afgørende HR-discipliner, som du har brug for til at styrke ditvirke  – professionelt, autentisk og bevidst.

Værktøjer

Vores værktøjskasse er i evig forstærkning. Vi har fyldt i den over mange år – og vi fylder til stadig nye teorier, modeller og understøttende materialer i den.

UpNext har indgået et samarbejde med flere nøje udvalgte Human Relation værktøjsmagere, hvor værktøjerne står på et værdigrundlag, der er sammenhængende med vores menneske – og verdenssyn. Værktøjerne fokuserer på mennesket, deres styrker og udviklingsmuligheder. Vi bringer værktøjer i spil, hvor det kan understøtte dig og din organisations udvikling til at nå større indsigt, fælles forståelse og retning.

Indkøbskurv