Personlig udvikling

Ledelse og flow er de essentielle elementer her. 

Vi dykker ned i hvorfor, og hvad der skal til for at kunne kvalificere og vitalisere sig selv som leder og som menneske igen og igen. 

 

Vi hepper på den menneskelige iboende kraft 

Intet er vigtigere end balance. Balance i og med sig selv. Vi tror på den menneskelige iboende kraft, hvor du kan integrere og være i flow med din integritet. Og hvor du som leder kan selektere essentielt gennem din ledelsesånd.  

Vi tror på, at alle har brug for at opleve at blive set, hørt og mødt – med nærvær! Derfor tilbyder vi hos UpNext personlig udvikling med flowbevidsthed som katalysator for medskabelse og interaktion. Vi mødes, udveksler og udvikler.  

Udgangspunktet kan være som leder, som selvstændig eller som dig – helt enkelt. 

Vælg dit fokus

Personlig udvikling for lederskab

Bring hele din bevidsthed i spil som leder. Find nye veje, og skab balance og sammenhængskraft, der transformerer og sikrer vækst på flere bundlinjer. 

Personlig udvikling for selvstændige

At være selvstændig er en livsstil. Vær bevidst om din entreprenør-identitet, så dine livselementer spejler sig i din business – og du skaber plads til mere flow. 

1) Netværk for selvstændige 

2) Supervisionklippekort 

Personlig udvikling for dig 

Vær dig, ær dig og bær dig! Nysgerrig efter mere i livet? De 9 livselementer er her omsat til dig i en 7-trins kreativ proces, ligesom du også kan vælge klippekort.

Egoet siger: Når alt er faldet på plads i mit liv, så vil jeg føle fred.Sjælen siger: Når du føler fred, vil alt i dit liv falde på plads.

Indkøbskurv