Netværk er afgørende for os alle.

Vi ved det godt…. Faglige og personlige netværk kan skabe muligheder, udvikling og transformation. Det at møde nye mennesker, opbygge nye relationer og have mulighed for at sparre med nogen, med samme interesser, er energigivende for de fleste. 

Derudover tror vi på, at relationer er afgørende for fremtidens udvikling og sammenhængskraft.

Med Ex3-netværk sætter vi rammen for netværk, som styrker dig både fagligt, personligt og relationelt. Netværk som både skaber et højt udbytte for dig personligt, men også for din arbejdsplads og dine omgivelser.

Vi tilbyder 2 slags netværk:

 • Network building hvor vi bygger netværk sammen med virksomheder
 • Udviklingsnetværk som er åben netværk, hvor du kan møde andre med samme faglige ståsted

Vil du udvide dit potentiale som virksomhed eller person, så lad os sammen skabe fremtidens netværk.

Network Building

Ex3 tilbyder boost af eksisterende netværk eller opbygning af nye netværk.

Lad os tage en snak om hvordan vi sammen kan booste dit eksisterende netværk eller understøtte dig i at skabe dit eget netværk.

Vi tror på, at vi skal styrke relationer på nye måder.   

Ved at samle vigtige interessenter og samarbejdspartner i et netværk, kan du som virksomhed styrke relationer, det fælles sprog og en fælles forståelse, som kan bidrage til at optimere, effektivisere og innovere. Netværk skaber synergi, energi og nye muligheder for at udvide potentiale og udleve sammenhængskraft.

Et fælles sprog og en fælles retning, er både en intern og ekstern nødvendighed for at forblive attraktiv, bæredygtig og fremtidssikret som virksomhed eller organisation.

Med Ex3 som samskaber af dit netværk, byder vi ind som netværksfacilitator og overordnet koordinator af program, setup og administration.

Network Building bygger på Ex3 tilgangen til netværk, hvor samskabelse, bæredygtighed og pay it forward er centrale omdrejningspunkter. En tilgang, hvor det handler om at sætte aftryk både personligt, fagligt, relationelt og samfundsmæssigt.

Lad os tage et møde om, hvordan Network Building kan styrke din virksomhed.  

Ex3 udviklingsnetværk

Vi har i Ex3 udviklingsnetværk kombineret netværkets mange gevinster med en udviklingsproces, som har personlig, faglig og relationel betydning for dig. Med et Ex3 udviklingsnetværk understøtter vi dig i at udvide dit potentiale og stå stærkt i din rolle.

Ex3 udviklingsnetværk er skabt med et stærkt fundament i facilitering, ledelse, ejerledelse, HR samt karriererådgivning og i et tæt samarbejde med flere specialister på f.eks. Mellemledere, Ejerledere, Talentudvikling, Iværksætteri og HR.

Med Ex3 udviklingsnetværk kan du:

 1. Styrke din positionering
 2. Styrke din faglighed og udvide din horisont
 3. Styrke din prioritering og disponering af opgaver
 4. Holde dig opdateret med ny viden og udviklingen inden for dit område
 5. Optimere din tid og din virksomheds resultater
 6. Få dig nogle spændende og berigende sparringspartnere
 7. Skabe værdifulde relationer, ambassadører og fremtidige referencer 

Find det netværk, der kan støtte dig i din fremtidige rejse med et bæredygtigt arbejdsliv. Hvis det ikke er aktuelt endnu, så kan det være, at det bliver, det næste netværk vi laver.

Kontakt os endelig, hvis du har brug for en sparring, om hvordan Ex3 udviklingsnetværk kan gøre en forskel i dit liv. 

Ex3 NETVÆRK FACILITATORS

Conny Ericon Andersen

CEO – Co-creating Empowered Organizations

Boss Lady, vetomamma og husets skarpeste ordekvilibrist. Kært barn har mange navne, og det gælder i særlig grad for Ex3’s CEO og grundlægger Conny Ericon Andersen. Med sig har hun en lang karriere som selvstændig erhvervsdrivende og har altid beskæftiget sig med menneskers og organisationers udvikling. 

Conny er både en erfaren facilitator og coach, med et helt særligt øje for at udfolde både den dybde og den højde både mennesker og organisationer besidder, for at de kan udleve deres fulde potentiale.

Bente Juel Danyar

Ex3´s HR og skarpe konceptudvikler

Ex3’s konceptudvikler og ukronede HR-queen Bente Juel Danyar trækker på mere end 24 års erfaring som HR-konsulent, HR-chef og udviklingskonsulent i virksomheder som Krifa, Insights, Center for HR og PiiPL. Faktisk har hun været med helt fra starten som en af hovedkræfterne bag Insights Danmark og har derudover arbejde med personprofilsystemer i mere end 18 år. Det har givet hende et stærkt og solidt indblik i menneskers adfærd, behov, motivation og handlemønstre. Hun elsker at se, finde og udvikle potentialet i både mennesker og organisationer.

Rikke Nørgaard

COO – Creating Out-of-the-box Operations

Rikke Nørgaard kommer med en lang karriere indenfor både det offentlige og det private som leder, udviklingskonsulent, konceptudvikler, facilitator, konsulent og karrierecoaching indenfor blandt andet beskæftigelsesområdet. Rikke har et skarpt øje for de samfundsmæssige strukturer, diversitet, kulturskabelse og fremtidsperspektiver.

“Det afgørende for at drive organisationer og virksomheder er en helhedsforståelse og at skabe rammer, sprog og samhørighed. For at skabe forandringer må vi have selvindsigt, selvforståelse og relationskompetencer. “

”Netværk er til for at spille dig go’.”

Stærke faglige og personlige relationer skabes gennem netværk. Med Ex3 netværk sætter vi rammen for at skabe netværk som styrker dig både fagligt, personligt og relationelt.  

Der er nogle helt elementære fordele og gevinster i at skabe tillidsfulde, rummelige og stærke netværk: 

 • Virksomheder, der arbejder strategisk med og i netværk står stærkere på parametre som innovation, ledelse, rekruttering og fremtidssikring, fordi de træffer bevidste valg i fællesskab med andre og får trykprøver ideer og tiltag inden de bliver implementeret. 
 • Netværk er en mulighed for at tale med andre om emner og specialviden, som der ikke er plads, tid eller kompetencer til i hverdagen. Det er et frirum til at tænke stort og prøve ideer og tanker af. 
 • Job besættes stadig hovedsageligt gennem netværk og vil du ledelse eller bestyrelsesarbejde, kan/er netværk afgørende for dine muligheder.  
 • Vi har brug for nære faglig/personlige relationer for at skabe nye muligheder og udvide vores potentiale. 
 • Gennem netværk har vi i langt højere grad mulighed for både indsigt i og indflydelse på vores interesseområder. 
 • Og ja, gode netværk har en lang tradition for at hjælpe hinanden og dermed bidrager netværk både til egen og andres succes.  
Indkøbskurv