Home

Drømmer du også om en harmonisk verden, hvor People, Planet & Profit arbejder sammen til gavn for os alle?

PEOPLE: Hvor mennesker tager Lederskab for deres liv med Personlig Udvikling og lever et liv i Flow.

PLANET: Hvor virksomheder tænker Grøn Omstilling ind i deres Vision og Forretningsudvikling.

PROFIT: Hvor god Organisationsudvikling lægger fundamentet for virksomheder, der bare vokser og vokser.

Så er du kommet til det rette sted.

Med hjælp fra Up Next får vi det til at ske!

Up Next er en Konsulentvirksomhed i Skanderborg, der hjælper virksomheder med forretningsudvikling, organisationsudvikling og personlig udvikling.
Det kan lyde som en stor mundfuld, at vi tilbyder hele paletten, men vi har den rette erfaring, viden og visdom, som koblet med værktøjer og modeller fra Ex3 Tools & Education gør det muligt for os at understøtte virksomheder og deres medarbejdere i deres ønskede udvikling.
Vi arbejder hele vejen rundt på strategisk, taktisk og operationelt niveau med en helhedsorienteret bevidsthedstilgang, hvor vi i et samarbejde rundt om jeres Vision giver jer et fælles pejlemærke.
Virksomhederne vil opleve iterative processer i udforskning af deres fundament, udvidelsen af deres potentiale og udlevelsen af deres sammenhængskraft. Og processerne fortsætter, når vi går ud ad døren - altid klar til at træde ind igen og hjælpe med nyt perspektiv.
Lyder det, som om vi lover meget?
Det tør vi godt, for vi og vores kunder ved, det er sådan, det er!

Hvad skal du vælge?

Hvor har du brug for hjælp?

Personlig udvikling

Ledelse og flow er de essentielle elementer her. Vi dykker ned i hvorfor, og hvad der skal til for at kunne kvalificere og vitalisere sig selv som leder og som menneske igen og igen.

Forretningsudvikling

Vision og grøn omstilling er centrale elementer her. Vi sætter fokus på at øge bevidstheden om, hvorfor og hvordan I som virksomhed genfinder jer selv igen og igen.

Organisationsudvikling

Organisering og teamsamspil er udgangspunktet her. Vi arbejder rundt om, hvordan og hvad-nu-hvis i relation til at udvikle og skabe jer selv og jeres fundament igen og igen.

Det siger kunderne...

“atheme has allowed our department to gain control of software distribution very nicely… it is very easy to use and understand.”​
John Doe
Designer
“atheme has allowed our department to gain control of software distribution very nicely… it is very easy to use and understand.”​
John Doe
Designer

Vores team

Mød folkene bag

CEO

Sidste nyt fra Bloggen

Følg vores blog for sidste nyt om events, kurser og forløb

Lad os stikke hovederne sammen

og få det til at ske!

Indkøbskurv