Udbyg relationen til dig selv, din organisation og verden omkring dig

Mød mennesker som kan inspirere, give nye indsigter og udvikle dig fagligt, personligt og relationelt.

Vi tilbyder dig et udvidet perspektiv gennem netværk, events, blogs og podcasts.
Udfold dine evner til at eksistere og navigere i tidens kompleksitet. Bliv inspireret til at skabe kultur for et bæredygtigt arbejdsliv i en tid, hvor digitalisering, bæredygtighed, verdensmål og bæredygtigt ressourceforbrug er aktuelle temaer for os alle.

Vi glæder os til at se dig.

Spejling i andre giver nye perspektiver

Netværk

Faglige og personlige netværk skaber muligheder, udvikling og transformation. 

Med Ex3 netværk sættes rammen for netværk, som styrker dig både fagligt, personligt og relationelt.

Hos os kan du vælge at tilmelde dig Ex3 udviklingsnetværk, eller opbygge dit eget netværk med professionel hjælp og en helhedsorienteret ramme. 

Inspirationsaftener

Ex3 inspirationsaftener bygger på mødet mellem mennesker. Her vil vi inspirere dig gennem oplæg og samtale om emner, der har indflydelse på vores liv og verden lige nu.

Vi inviterer til en stund med refleksion om det at være et helt menneske i en kompleks verden.

Publication

Mød os online gennem blogs, podcasts og webinarer.

Tap ind i vores tanker om det bæredygtige arbejdsliv for mennesker, organisationer, samfundet og kloden.

Vi sætter spot på både oplagte emner og noget af det, vi måske ikke helt får talt om.

"At netværke kan heldigvis læres af alle"

People talks

Book os til foredrag, webinarer, interviews, seminarer og konferencer.

Vi deler gerne vores tanker om det bæredygtige arbejdsliv og hvordan vi som mennesker og organisation kan gøre en forskel på den store klinge.

Vi sætter rammen som samtalestarter om emner som f.eks det bæredygtige arbejdsliv, kultur, mindset og adfærd. 

Kontakt os og lad os sparre om, hvordan vi kan hjælpe dig med at flytte og inspirere din virksomhed eller organisation. 

Citat Conny Ericcon Andersen “Det bæredygtige arbejdsliv rummer People planet profit, og handler om, at vi skal tage større ansvar for os selv. Dermed tager vi også ansvar for det, vi efterlader til dem efter os og til planeten. Det kalder på en bæredygtig indstilling og adfærd”

Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan bidrage til dit arrangement. 

Academy Blueprint

Etabler jeres eget eller styrk et eksisterende akademi med konkrete Ex3 værktøjer, der øger sammenhængskraften, kan styrke employer branding og sætter en kurs for organisationen nu og i fremtiden.

Vi har værktøjerne til at integrere en klar rød tråd i udvikling på strategisk, taktisk og operationelt niveau. Et gennemgående koncept til jeres fremtidige forretnings- og organisationsudvikling. Konceptet, der åbner for dialog og skaber fælles forståelse og fælles sprog.

Citat Annette Klausen Bengtsson ”Ved at bruge Ex3-modellerne som værktøj kan jeg som facilitator og deltagerne gå præcis derhen, hvor der er brug for at gå hen. Med Ex3-modellerne bliver deltagerne sat fri. Og når mennesker sættes fri til at tale om alt det, der er vigtigt, så kommer der nogle ret fantastiske og innovative løsninger op.”

Kontakt os for et uforpligtende møde, og lad os sammen udforske fundamentet for, at I om kort tid kan stå med virksomhedens eget akademi og løfte organisationen til næste niveau.

Hvad er Relation for os og for dig

I relation møder vi hinanden med mindset og adfærd, både privat og i vores arbejdsliv.  

Relationer påvirker således, hvad der kommer til at ske, hvor vi bringer os selv hen og hvor vi bringer os hen sammen med andre. Det at arbejde med relationen til os selv, til andre mennesker og til omverden er afgørende for et godt liv. 

Gennem din relation til dig selv, dine erfaringer og din interaktion med omverdenen, kan du være med til at gøre en forskel for den verden vi lever i. 

Det er med andre ord i relationer mellem mennesker en sund og bæredygtig kultur opstår.  

Vi hjælper dig på vej mod et bæredygtigt arbejdsliv

Find det, der er interessant og skaber værdi for dig.

Ex3 og det bæredygtige arbejdsliv

Vil du lære os at kende, så bliv her på Ex3 People. 

Læs her om baggrunden for Ex3, vores helhedsorienterede, visionære og dynamiske tilgang: Explore Extend Exceed. Bliv også klogere på Ex3 bevidstologi, som er vores fundament og Community som er vores vision.

Hop med på vores rejse mod fremtidens bæredygtige arbejdsliv, bæredygtige fællesskaber og bæredygtige organisationer med fokus på 3 bundlinjer – people, planet, profit. 

Ex3 værktøjer og uddannelse

Arbejder du med forandringsprocesser og har brug for konkrete værktøjer eller søger du ny viden og uddannelse? På Ex3 Vision kan du læse om, hvordan vi kan understøtte dig som leder, konsulent eller i din HR-rolle til at optimere tid, ressourcer og udbytte, og træffe bevidste, bæredygtige valg.

Du kan med Ex3 værktøjskassen skabe succesfulde forandringsprocesser, der udvider organisationens potentialer, skaber fælles sprog og aktiverer en bæredygtig kultur.

Ex3 netværk og foredrag

Vil du inspireres og blive klogere på hvordan du skaber et bæredygtigt arbejdsliv for dig eller i din organisation, så besøg Ex3 Relation.

Overvejer du at opbygge et nyt netværk i din organisation? Vil du booke et foredrag om bæredygtigt arbejdsliv? Eller søger du ny inspiration til faglig, personlig eller relationel udvikling for dig selv eller din organisation?

Med andre ord her kan du møde os online eller fysisk og udvikle dig personligt, fagligt og relationelt.

MED HØJT TIL LOFTET OG RÅ STIL

DESIGNMEJERIET

Vi bor i det gamle mejeri i Stilling ved Skanderborg. Vi holder fast i den gamle andelstanke, som også handlede om fællesskab, indflydelse, værdiskabelse og relationer. Mejeriets rammer og indretning understøtter visionære tanker, autenticitet og nysgerrighed. Kombineret med en helhedsorienteret og bæredygtig tilgang, skaber vi større bevidsthed og fremtidssikrede organisationer. 

 

Indkøbskurv