Forretningsudvikling

 

Vision og grøn omstilling er centrale elementer her.

Vi sætter fokus på at øge bevidstheden om, hvorfor og hvordan I genfinder jer selv igen og igen.

Hvad er jeres ledestjerne?

Forudsætningen for alt arbejde med forretningsudvikling er, at alle kender visionen og har samme billede af, hvor I står. Det kan jo ikke nytte noget, at den ene mener, I står i Skagen, og den anden mener, I står i Gedser – og så forsøge at finde samme vej til Roskilde.  

Derfor er arbejdet med visionen og at udforske vejen derhen forudsætningen for at kunne udvide potentialet og skabe sammenhængskraften i jeres forretning. 

Derfor starter vi alle opgaver med et visionstjek. Det er vores måde at kvalitetssikre det fremadrettede arbejde på, så I kommer i mål. 

“Sammen skaber vi de værktøjer og overblik der skal til, for at jeres forretningsudvikling lykkes,

også når bæredygtighed er i fokus.”

 

Fra grøn indstilling til grøn omstilling

 I arbejdet med at udvikle jeres forretning har vi på forhånd valgt et grønt strategisk fundament som udgangspunkt, da vi tror på den grønne omstilling. Den grønne omstilling i forretningsudvikling er vores alle sammens ansvar og kræver et bidrag fra alle. Mange virksomheder stiller allerede i dag krav til leverandører om grøn bevidsthed – og inden for kort tid vil der også komme krav fra den politiske arena om omstilling.  

Så hvad er jeres verdensmålsfokus og grønne indstilling? Og hvordan vil I gå fra indstilling til omstilling? 

Når I vælger at arbejde med forretningsudvikling sammen med os, stiller vi skarpt på, hvordan I kan genfinde jer selv igen og igen med et grønt perspektiv. Det kommer til at handle om, hvordan I kan verificere jeres business og bringe den cirkulære tankegang ind som en naturlig del af hverdagen og det at drive en sund forretning. På den måde sætter I fundamentet til en fremtidssikret forretning, som andre gerne vil være en del af og i. 

 

[layerslider id=”101″]

Hvordan arbejder vi selv grønt i UpNext?

I UpNext er vi meget bevidste om “walk the talk”, men også at det er en proces, og at det kræver en strategi og ikke mindst at arbejde verdensmål og bæredygtighed ind på flere niveauer. Så ét er, hvad vi gerne vil, hvor vi vil hen, og hvilken forskel vi gerne vil gøre. Noget andet er, hvordan vi som individer i vores organisation skaber en fælles forståelse og mentalitet, som sikrer, at vi arbejder mod et fælles mål. 

Vi har i UpNext taget vores egen medicin og med udgangspunkt i Det Grønne Kompas fra Ex3 Tools & Education taget stilling til, hvilke verdensmål vi læner os op ad og opererer ud fra. 

Du kan læse mere om vores grønne vision og tanker om bæredygtighed her 

 

Indkøbskurv