[layerslider id=”193″]

 

Media-Partners

‘Rigtig god teamworkshop, hvor alle var åbne og ærlige’ Vi har haft brug for at blive samlet efter organisationsforandringer og udskiftning af medarbejdere igennem de sidste par år. Workshoppen har givet os mange redskaber til fremtiden og arbejdet med at nå nye mål. Vi fik fat i emner, som er vigtige for både virksomhedens og vore egen personlige udvikling.

Læs mere her…

Media partners logo

SB Butiksservice

‘Vi har fået et befriende arbejdsmiljø’

SB Butiksservice var igennem en Teamworkshop, hvor de fik sat en fælles retning blandt medarbejderne. Dette har sparet dem for en masse bekymringer, og sikret et nærende arbejdsmiljø. “Nu går vi altid efter bolden og ikke manden” fortæller Maj Britt Borchert.

Læs mere her…

Trademark Living A/S (lager)

‘Kanon workshop og mega lærerigt’ 

Vi har faktisk en oplevelse af at være et godt team, men workshoppen åbnede helt klart op for at vi er blevet mere nysgerrige på hinanden og vores arbejde. En meget bedre forståelse af os som et samlet team og ikke mindst respekt for mine kollegers tid og arbejde.

Læs mere her…

Trademark Living A/S (salg)

‘Vi fik taget vores team til et nyt level’

Salgsteamet hos Trademark Living fik et nyt og energifyldt fokus på deres teamdynamik gennem en 3-timers workshop omkring teamudviklingshjulet. Teamudviklingshjulet gav dem en mulighed for, at tale ærligt og åbent omkring deres teams udviklingspotentiale.

Læs mere her…

Indkøbskurv