Flow Coaching 1:1

Flow Coaching er coachingsessioner, hvor DIT liv er i centrum

Ligesom en bil har brug for at komme til jævnlige servicetjeks hos en mekaniker, så har vi mennesker også brug for at få set vores adfærd og vaner i sømmene, og få justeret det, som ikke længere virker.

Når vi lever i flow, glider tingene meget lettere. Vi lever i tillid til, at alt går op i en højere enhed, og vi lever i integritet med dem, vi er, og det vi står for.

Tun dig ind på dit flow

Med et klippekort til FLOW COACHING kan du til hver en tid tage til eftersyn, og få kigget dine vaner, bekymringer og adfærd efter i sømmene. Med hjælp fra os vil du kunne se dig selv udefra og bedre få øje på ”gruset i maskineriet.”

Hvad er det, der står i vejen for din lykke og livsglæde? Hvad dæmper din livsenergi og sætter en pind i hjulet på din fremtid, håb og drømme? Hvilke elementer i din væren skaber uro i systemet og giver dig bump på vejen dag ud og dag ind?

Med FLOW COACHING retter vi vejen ud, så alt glider meget lettere. For det hele udgår fra dig, og derfor er det hos dig, vi skal have justeret møtrikkerne og smurt lidt olie på, så dine relationer kører nemmere, dit job glider nemt, din livsglæde er mere konstant, og du får skabt det liv, som du ønsker og stræber efter.

Lad FLOW COACHING vise dig vejen frem.

Køb et klippekort nu, og tag til servicetjek præcis, når du har brug for det.

Du kan vælge imellem

Lige nu 2.500 kr. inkl. moms (Normalpris 3.000 kr.) for 3 klip af 1 times varighed - Online eller hos os

Lige nu 4.000 kr. inkl. moms (Normalpris 5.000 kr.) for 5 klip af 1 times varighed - Online eller hos os

Lige nu 7.800 kr. inkl moms (Normalpris 10.000 kr.) for 10 klip af 1 times varighed - Online eller hos os

Indkøbskurv