Vores grønne vision

UpNext => bæredygtighed

Vi har i UpNext inddraget et stærkt team af dygtige mennesker med rødder i bæredygtighed, bl.a.: kompetencer fra flere start-ups, virksomhedsejere både fra “go-green” og “born-green” virksomheder, Globe Go-Green, Fair Festival og Danmark for Målene. Dette i kombination med vores mange års erfaring med forretningsudvikling – både indenfor konsulentbranchen og som ejerleder samt en grundantagelse om at vejen til grøn omstilling går gennem indsigt, dannelse og en gennemarbejdet helhedsplan, er baggrunden for at vi kan bidrage med de skæve vinkler, kompetencer og det netværk, der gør at vi kan hjælpe dig med at gå nye veje.

Det Grønne Kompas

Der skal arbejdes med mentalitet og adfærd, når du vil sætte den grønne dagsorden. Netop dette er hovedelementerne i Ex3-værktøjet Det Grønne Kompas, som er skabt for et understøtte den udviklingsproces der skal understøtte implementeringen af bæredygtighed og verdensmål i din organisation. Modellen hjælper dig til at undersøge dit hvorfor, hvad, hvem og hvordan, når det kommer til grøn omstilling. Den giver dig retning til at se, hvor du skal sætte ind for at nå i mål.

Står du et sted, hvor du ikke ved, hvor du skal starte, så lad os tage en snak om, hvad der skal til, for at du kommer i gang med at sætte din grønne dagsorden.

Bliv for eksempel verificeret med udgangspunkt i FN’s 17 verdensmål. Med en verificering får du og dine medarbejdere et fælles sprog, en fælles vision og en fælles strategi til at arbejde med bæredygtighed og de 17 Verdensmål.

Sammen skaber vi en mere bæredygtig udvikling frem mod 2030

 

Vi tror på at selv små skridt hjælper, men vi tror også på at vi sammen kan komme længst. Vi er på en mission både for os selv og andre, hvor vi ønsker at skabe et fællesskab hvor vi kan inspirere og løfte hinanden, så verden når i mål med verdensmålene. Vil du være med til at små eller store skridt, så vil vi gerne følges med dig.

Lad os stoppe op – som virksomhed og menneske og overveje hvilket aftryk vi efterlader. Især nu, med den stigende grønne og etiske bevidsthed hos forbrugerne, er det vigtigt for virksomheder at være opmærksom på f.eks. forbrug, produktion, løn- og arbejdsforhold. Verdensmålene fokuserer på at skabe bæredygtig udvikling gennem virksomheder og organisationers handling – og virksomheder og organisationer består af mennesker. Det kræver i mange tilfælde en omstilling til nye bæredygtige tanke- og handlemønstre.

 

 

Bæredygtighed = Væredygtighed

Her bruger vi begrebet ‘væredygtighed’, som henviser til, hvordan vi som mennesker kan – og bør – lave en indre omstilling i forhold til at leve mere bæredygtigt. Den bæredygtige omstilling er drevet af mennesker og følelser, og derfor er det, i en omstillingsproces, vigtigt at fokusere på, hvordan vi motiveres og leder i en bedre retning. De vigtigste elementer til forandring er for os dannelse, mindset og adfærd. Det handler alt sammen om at tage et samfundsansvar, gøre en forskel og skabe både miljømæssig og social forandring.

Det højere formål med at skabe bæredygtige løsninger, udelukker heldigvis ikke økonomisk succes – tværtimod peger studier på at det vil åbne op for nye markeder, såsom bæredygtig energi, fødevareproduktion, genanvendelse og ressourceforbrug, sundhedsløsninger og rent vand, såvel som øget investering forbedring af menneskers arbejds- og levevilkår lokalt, nationalt og internationalt.

Vil du være med til at efterlade et grønt aftryk, så start allerede i dag!

Indkøbskurv